kop2
Platformvlag


   ENGLISH
 

  
Kostuum en boek occasions

Wanneer iemand stopt met het dagelijks, of bij gelegenheid, dragen van een traditionele dracht zou het zonde zijn wanneer deze in een kast, of nog erger in een (verkleed)kist terecht zou komen. Er is bij anderen altijd belangstelling voor. Wij geven op deze pagina gelegenheid dat te melden, waarbij het heel nuttig is om daarbij foto(īs) te plaatsen, een beschrijving te geven  en te vermelden of het authentiek, een kopie of een “toneelkostuum” is. Als Stichting geven wij de gelegenheid zo een aanbieding of vraag op deze pagina te publiceren, maar kunnen geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit, betrouwbaarheid of prijsniveau omdat wij geen partij zijn.
Heeft u dus iets aan te bieden, een complete dracht of onderdelen, of bent u naar iets op zoek, meldt het ons dan via contact en wij zullen het gedurende 1 jaar op deze pagina melden.
Daarnaast krijgen we ook af en toe aanbiedingen van boeken over o.a. klederdrachten, ook die zullen we hier vermelden. Uiteraard beperken we ons tot Nederlands.